Det är nu det händer

1 maj, 2016 at 21:12

DSC_1219

Något lite måste vi ju ha gjort rätt på jobbet. Alla är jättesnälla, håller kluriga tal, skriver dikter och sånger, klär ut sig till pirater och ger oss många olika bra att ha saker för färden. Svälta kommer vi garanterat inte och det där med att bunkra på taxfree i Tyskland är knappast nödvändigt längre. Ur den synpunkten är det faktiskt ganska trevligt att sluta på jobbet. Även vänner och bekanta har varit mer kontaktsökande än vanligt vilket har lett till en hel del goda middagar och mysiga kvällar. Tack alla ni!

Pirater

Själva avfärdshelgen har förgyllts av alla barns besök. Det är nu för tiden rätt ovanligt att ha alla samlade på samma gång. Till och med en traditionell taco-klan-middag hanns med.

Klockan 15.00 skulle tamparna lossas och vi trodde att några stycken skulle komma och vinka av oss men det blev ju så många att flytbryggan nästan sjönk. Styrman lyckades med en elegant lossläggning (heter det så?) trots ringrostighet och bristande övning under de senaste halvåret. Måste medge att omständigheterna var mycket gynnsamma ….

Simris nästa

 

P1000362