Nu är det nära.

28 mars, 2016 at 15:25

Snart är det den 1 april igen och då är det bara en månad kvar tills vi lägger loss. Från mitten av april hittar ni oss i Väggahamnen där närheten till “Rökeriet” underlättar mathållningen ombord och kanske ger anledning till spontana besök. Den 1 maj hoppas vi att ni kommer och skrattar och gråter lite med oss innan ni hjälper till att lossa tamparna kl 15.

sailaway

Några gamla champagneglas är sparade till detta tillfälle, men vi får inte skåla för mycket eftersom vi nog skall segla ända till Kiel utan att bråka med Sjöfartsverket. Vi kommer att ha tankarna på annat, så vi kommer inte att klara av att bjuda på mer än så. Men där kommer ju grannskapet till nytta igen. 🙂

Det där med att blogga är nytt för oss båda och vi är mer vana vid att skriva journaler och annan faktaspäckad kommunikation, men nu blir det till att öva sig på spänning, mystik och “cliffhangers”.  Eller så fortsätter vi som vanligt. Men då kan man ju fundera; vem är patienten som beskrivs i den här journalen? Båten, platsen, resan, eller kanske fisken?

IMAG2186[1]