Mot FP dag 17

14 april, 2018 at 18:46

650nm kvar! Nu är vi nog ganska färdiga med den här passagen. Det är helt ok att komma fram nu….. Några dagar har bara genuan jobbat. Imorse mojnade vinden och vred mot ost nordost. Så nu flyger parasailorn och strömmen är med oss. Mycket skönare. Städdillet har utvecklats till städ och inventeringsdille. Skall man ändå slita ut alla reserv och bra att ha grejer under tofterna för att torka rent där, så kan man lika gärna uppdatera inventarielistan. Mycket grejer blir det. Bäst att inte störa när han är på det humöret. Då blir mycket gjort. Vi är glatt överraskade att så många skriver en liten trudelutt. Tack ska ni ha. Det blir ju lite isolerat här ute med bara oss två. Kul att få lite input utifrån. När satelliterna är välvilligt inställda kan vi komma ut på Facebook Light eller CNN light med myyyyycket tålamod men det är för tråkigt i längden. Skepp ohoj
Sent from Iridium Mail & Web.