Galapagos dag 5

7 mars, 2018 at 23:25

Gastarna har klarat av första världskriget i sina böcker. Jag har slut på bok i serien. Behöver vänta på internet så jag kan låna fortsättningen. Vinden ökade så parasailern fick tas ner och dubbla försegel sättas över natten. Imorse åkte parasailern upp igen. Det går väldigt lugnt och fint men en del gung är det allt. Tvätt av dynor i sittbrunnen har slutförts. Dom står på tork och ska bara sättas ihop igen. Miriam har skrivit lappar till sopisarna och till sittbrunnen enligt Galapagos regelverk. ”Do not throw garbage over board” gånger två och ”plastic, carbord, organic” på sopisarna. Gästflaggan har rättats till efter att flaggfantasten bland gastarna påpekat ett fatalt misstag. Färgerna som var i fel följd är nu rätt. Ett band för Galapagos och ett för själva passagen är färdigställda. Ekvatorn närmar sig med stormsteg. Det blir nog ikväll vi passerar där och då blir det att offra något fint till Neptunus. Fortfarande ingen fiskelycka…. Middag: pizza Lunch: rotemos och stekbanan med en smoothie på gamla bananer och passionsfrukt som efterrätt. Vi tror vi kommer fram den 9:de på morgonen. Imorgon blir det en ”litet bad och finputsa botten paus”.
Sent from Iridium Mail & Web.