Galapagos dag 4

6 mars, 2018 at 19:13

Fortfarande inget napp även om en tandkrämstub har pimpats till ett mycket läckert drag. Segelsättningen med parasailern i två spirbommar fungerar alldeles förträfflig hela natten. Gastarna kör i hiskelig fart på sina pass. Av 870 Nm återstår 320 Nm till mål. Igår beordrades skrubbning av däcket. Idag är det tvätt av sittbrunnsdynor. Oj va rent det blir. Hoppas bara att inget sjölejon omintetgör hela denna ansträngning genom att vila sig i Carpe Mares sittbrunn när vi kommer fram. Klockan har ställts på Galapagos time. Nästan alla i besättningen läser Guillous ”Det stora århundradet” fast jag är färdig med andra världskriget och gastarna har inte ens börjat med första. Middag: bönbiffar med rotemos gjord på casava. Lunch: rester av ovan förstärkt med en kål-äppel-daddel-walnöt-sallad
Sent from Iridium Mail & Web.