Gullungen

15 november, 2017 at 11:05

Sverige; Malmö

Ja, vad ska man säga om det här lilla livet….

Det behövs nog inte så många ord skulle jag tro. Alla kan ju se att Zoe är världens sötaste lilla unge. Hon är snäll och rolig också och förmodligen mycket smart men det håller hon inne med ett tag till. Det går lätt att locka faster och farbror med respektive till händelsens centrum för bebisgos och storfamilj.

Carpe Mares besättning förvandlas under en period till personliga assistenter till Zoe, hennes föräldrar och ibland hunden Winston. Handla, laga mat i överskott, vyssja bebis, repeat. Jättekul och jättegosigt att få rå om alla tre en stund.

 

Zoe har också blivit ekiperad med en crew-tröja med Carpe Mare logga och mörkblåa seglarbyxor så att det är helt säkert att hon kommer och hälsar på när den passar i storlek….